söndag, januari 06, 2008

The Golden Compass xbox

Det här är ett väldigt kuligt spel alltså, det känns verkligen som att man får uppleva filmen i verkligheten. Att man får klara saker som hon gör i filmen. Prova det om ni har möjlighet. Visst, det är nog mest ett tjejspel, men vem vet.

4 kommentarer:

Jenny sa...

jag har förresten en grej till att säga. nicole kidman. hon är verkligen bra. och hon är verkligen vacker. jag är av mig själv motståndare till vackra skådisar till dess att de överbevisat att man kan vara både duktig och vacker (står de egenskaperna verkligen i motsats till varandra?). kidman har i vilket fall gjort det nu, eller rättare sagt med filmen 'the others' där hon var en sådan desperat mor. har du sett den?

Amanda sa...

Ja hon är bra. Jag håller med om det du säger. Fast det är en jag inte alls kan med än, det är Scarlett Johansson, hon är inte snygg, plus att hon inte är en bra skådespelare, jag tycker så även fast många andra tycker raka motsatsen, hon är med i så mycket filmer nu.
Nej den har jag inte sett, jag har vetat om den ganska länge, men aldrig riktigt tagit reda på vad den handlar om, så jag har trott att det är lite av en skräckis, och jag med min fantasi går inte riktigt ihop med psykiskt läskiga filmer.

Joanna sa...

den JAG inte klarar av är keira knightley.
varför, frågar jon jämt.
mitt bästa svar är att hon gör mågot fånigt med läpparna i varje film som ska vara typ kolla så söt jag är trots att jag har mitt corky lilla leende gaah!
och hade det inte varit för att det var stolthet och fördom hade jag aldrig sett den filmen eftersom hon är med. men det VAR ju trots allt stolthet och fördom och den älskar vi väll i alla former.
det är nåt med henne som gör att det kryper av irritation i hela mig.

nicole kidman är sval och vacker även om hon är lite väl spinkig och the others är så läskig att jag nästan kissar på mig vid blotta minnet av den.

Amanda sa...

Ja, det har du rätt i! Kiera Knightley har till och med varit med i en film där hon bara fick rollen om hon inte putade med läpparna så. Det känns lite rätt åt henne.
Det med Scarlett Johansson är också att i många filmer hon gör finns en scen där hon går i trosor och hennes rumpa filmas i en väldigt närgången vinkel.
Men en skådespelare jag gillar och inte alls stör mig på, då han i mångafilmer han gör en "hela kroppen naken bakifrån" scen, det är Paul Bettany. Han är ju bara för bra. Han gör inte heller sin nakenhet till något som ska vara upphetsande eller liknande, det är det jag gillar med det, det är bara ren äkta film i sin egen nakenhet. Det finns speciellt exempel på denna scen, i "A Knight's Tale" (eller det svenska namnet som man kanske lättare känner igen "En riddares Historia") och i "The Da Vinci Code", där han spelar Silas.