måndag, juni 16, 2008

Härliga inköp

Jag har beställt lite roliga saker på bara någon vecka nu. Det började med tre filmer, Kalles klätterträd, Magister flykt och Farbrorn som inte vill va' stor. Jag såg dessa då jag var liten, men de banden spelades över. Nu äntligen äger jag dom!
Det blir så mycket mer humor i det nu, jag och ida kikade på några avsnitt av Magister flykt. Inga Sörman är ju helt underbar! titta på hennes tecknade skelande ögon, det är så komiskt! de har gjort små svarta prickar till ögon som flyttas runt inom ramen på glasögonen.

"Inga Sörman, Inga Sörman kommer alltid för sent, kommer man för sent så stör man, men Sven-Gunnar Ehn han tror på Sörman, Gustav Karlsson tror att det är lite sanning i, magister Flykt att hon har livlig fantasi.......... Tvillingarna Jansson säger att hon ljuger."
Det är underbara förklaringar på varför hon är sen, till exempel då tidningen kommer sent en morgon, och hon får den i skallen då hon knyter skorna. Hon ställer sig upp, snurrar ett varv och raglar mot kapporna, sen faller hon ihop och somnar i en jacka hon drog ner.

Sen väntar jag på en underbar harmesklänning, jag fick den av mamma. Min snälla underbara mamma! hon ville ge mig den i inflyttningspresent. Här är en bild på den. Men inte på mig.

Jag beställde ju också internet, som jag fick idag. Helt underbart!
Imorse när jag väntade på min andra buss till jobbet hittade jag två 20-lappar. Först när jag hoppade av bussen så låg en där, bara några centimeter framför mina fötter, jag plockar snabbt upp den. Då skickar jag ett sms till mamma över hur glad jag blev, att jag hittade en 20:a! sen gick jag utanför busskuren, för att stå i solen, då ligger en till lapp där! Jag blev ju stormrik helt plötsligt. Så när jag skulle åka hem från jobbet så hade jag lite dötid innan bussen kom. Så jag gick på myrorna och hittade en fin frukt/salladskål, den har samma mönster som Duralex, jag älskar det mönstret. Sen gick jag till plantagen, där tittade jag på solros i kruka, jag ska köpa två då jag fått till det lite mer i lägenheten. Plus att jag hittade en fin växt med små tomater, det ska jag också ha sen. Jag älskar att ha plantor man får något av, gärna som man kan äta.
Jag har också hittat en fantasiblomma i vårat trapphus, mamma vet vad den heter, jag har glömt nu. Det är helt sagolika rosa blommor med tre blad, sen när de blommar ännu met kommer det ut ca. 3 stycken små vita blommor i den rosa blomman. En sådan ska jag köpa. Jag planerade att sno den i vårat trapphus, men då skulle jag väl få surgubben efter mig. Jag kom på de bästa bortförklaringarna på att jag inte vet vars den skulle ha farit, vi fick oss ett gott skratt åt det. Men min familj vet ju hur dålig jag är på att ljuga, så jag köper nog en i stället.

Inga kommentarer: