lördag, juni 20, 2009

Freja min Freja.



Freja älskar verkligen dessa möss!


jag ville lägga upp en video också, men som de flesta vet så har jag världens dåligaste internet, telia trådlöst bredband. Så blogger vägrar ladda färdigt videon. Jag får prova någon annan dag.

5 kommentarer:

Mami sa...

Häärligt, att du har uppdaterat din blogg och det med Freja.
Jag älskar denna katten, hon är så social och gosig. Skulle vilja ha en egen...

Amanda sa...

du får låna henne när du vill, så fort jag är borta mycket över en helg skulle både hon och jag uppskatta om hon slapp vara ensam, plus att vi nu vet att hon älskar eran lägenhet plus att jag märker att ni skulle ta hand om henne väldigt bra. puss älskade mamma!

Mami sa...

Det låter super.
Puss tillbaka älskade barn!

Jenny sa...

vilken intressant katt. en rex av något slag? men allergin då, både för dig och åsa? funkar det?

alla läkare jag pratat med ang lovisas allergi säger att om man är allergisk mot katter så finns det ingen ras som funkar, man blir allergisk av alla. likadant med hund. så jag säger ju alltid nej till henne när hon tjatar.

Amanda sa...

Alltså det beror ju helt på vad man är allergisk mot, pälsen eller saliven och mjället. Alla katter har ju samma saliv och mjäll. Men pälsen på Cornish rex är väldigt olik alla andra katters, den lossar nästan inget och har bara underullen, alltså inga ihåliga hårdare strån. Jag och mamma klarar av Freja väldigt bra hittills. Om du vill kan ni komma och fika här någon dag så kan vi kika om lovisa reagerar på henne. Det viktiga är ju att hon ska ta i katten med händerna och sen peta sig i ögat eller liknande, eller hon kanske får svårt att andas av katter?