tisdag, februari 24, 2009

Frillan är kirrad

Eller nästan helt kirrad iallafall. Jag trivs bra i den, Fast jag har som inte fått riktigt känna på hur den är från att jag har tvättat det och fixat till det helt själv. Antingen skulle det bli snyggare då eller så skulle det inte funka alls. Vi får se.

6 kommentarer:

Sandra sa...

Oj, vad snyggt! Det blev som en helt annan look för dig, men samtidigt samma "vassa" stil ^^ Jag gillar den! (och frisyren blev dessutom bättre nu när du fick den fixad till lite).

Vi måste träffas snart, bäbu! Jag saknas dig!

Anonym sa...

snyggt!

Amanda sa...

oh vad bra... jag känner mig inte toknöjd än riktigt men om nån vecka/månad så kanske jag har vant mig och frillan slappnar av lite mer, det beter sig så konstigt nu.

Amanda sa...

åh ja! vi måste träffas snart S ^^ vad glad jag blir att du tycker frillan blev lyckad, jag är inte van än så snart blir väl jag också nöjd haha

Ida sa...

shit! du ser supercool ut ju!! så himla stor skillnad det kan göra alltså med lite hår eller i det här fallet lite mindre hår :P i like it a lot!

Amanda sa...

super att du tyckte det blev bra idi! jag känner mig också nöjd... men nu är det samma sak för mig som för dig, att det är snyggare då det inte är nytvättat... så jag sprayar i saltvatten och använder D.fi så blir det lite mer delat och "ovårdat".